ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στηρίζει τον Κόλινς ο Πέτγουεϊ

Στηρίζει τον Κόλινς ο Πέτγουεϊ
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υπερασπίστηκε τον Μάρντι Κόλινς για την κριτική που δέχτηκε από τα media μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Δείτε τι... τιτίβισε!

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μάρντι Κόλινς ο οποίος πάτησε για 19,5 λεπτά το παρκέ στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και πέτυχε 4 πόντους, έδωσε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ ήταν μία ψυχολογική τόνωση για τον ίδιο τον Αμερικανό.

Ωστόσο, φάνηκε πως δεν το χάρηκε μόνο αυτός, αλλά και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού έσπευσε να υποστηρίξει τον Κόλινς, για την έντονη κριτική που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα.

"Είχα πει πως δεν θα ξαναγράψω στο Twitter, αλλά αυτό δεν είναι για μένα. Χάρηκα για τον Μάρντι Κόλινς και την εμφάνισή του απόψε", σχολίασε ο Πέτγουεϊ και συνέχισε:

"Βίωσα κι εγώ την ίδια κατάσταση, με τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους να σε κατακρίνουν και να λένε πως δεν μπορείς να παίξεις, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σε μια νύχτα.

Αυτό είναι ένα μήνυμα ζωής. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ό,τι κι αν λένε οι άλλοι. Πίστευε στις δυνατότητές σου και θα τους δείξεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ