ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι
INTIME SPORTS

Παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι (12/2, 5μ.μ.-ΝΕΤ). Παραμένει αμφίβολος ο Άντιτς

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το Σάββατο το απόγευμα το παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε μία προσπάθεια να "ντοπάρουν" ψυχολογικά τους παίκτες εν όψει του μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (12/2, 5μ.μ.-ΝΕΤ).

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας και όλοι μαζί παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Ο Πέρο Άντιτς βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς η συμμετοχή του στο ματς παραμένει αμφίβολη. Συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε και το αν τελικά θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Με δεδομένο πάντως, ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά σε μία ακόμα προπόνηση, δεν αποκλείεται στο τέλος να πάρει τη θέση του Σκοπιανού στην 12άδα.

Άλλωστε, αυτό είπε και στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος υπογράμμισε: "Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον Λάζαρο παρότι έχει καιρό να παίξει σε παιχνίδι, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ