ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι"

Ίβκοβιτς: "Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, αλλά και στη δυναμική του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς (12/02, 17:00, ΝΕΤ).

Στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αναφέρθηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε πώς οι "πράσινοι" βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

" Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα", ανέφερε ο "Ντούντα" και συμπλήρωσε:

" Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και να καλύψουμε τα προβλήματα που έχουμε με τις ιώσεις. Ο Άντιτς είναι στο νοσοκομείο, ο Σπανούλης είχε την ίωση, ο Πελεκάνος δεν ταξίδεψε στην Τουρκία λόγω ίωσης και ένα μικρό πρόβλημα έχει και ο Μάντζαρης. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα προβλήματα γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα σταθεί σ’ αυτά. Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον Λάζαρο παρότι έχει καιρό να παίξει σε παιχνίδι, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Λο: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ο Eϊσι Λο από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Όλοι γύρω μου μιλούν γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι αυτό που θα ζήσω δεν θα έχει σχέση με ότι μαθαίνω τώρα. Χαίρομαι που το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ