ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Θα συζητήσουμε με ηρεμία"

Σπανούλης: "Θα συζητήσουμε με ηρεμία"

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τους Πειραιώτες, ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στους "ερυθρόλευκους" το 2010.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εκείνος που "κλείδωσε" το 12ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και πλέον το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ο 34χρονος γκαρντ εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη φιέστα στο ΣΕΦ : "Είναι ακόμα μία πολύ όμορφη στιγμή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η χρονιά τελείωσε με έναν τρόπο ονειρικό. Πλέον μπορούμε να πάμε για διακοπές περήφανοι για αυτά που καταφέραμε. Εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία".

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: "Αυτό θα σας το πούμε στο επόμενο διάστημα. Η σημερινή είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών. Θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και όταν συζητήσουμε, θα σας πούμε τα νέα".

Ο Σπανούλης ρωτήθηκε, επίσης, για το αν νιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό και πόσο δύσκολα είναι τα κατορθώματα που έχει πετύχει από το 2010 που βρίσκεται στην ομάδα: "Είναι κάτι το φανταστικό. Όπως έχω πει, το μπάσκετ είναι ομαδικό και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Ευχαριστώ τους προέδρους που με έφεραν και τους προπονητές μου και έχουμε καταφέρει μαγικά πράγματα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις, αλλά φυσικά και άσχημες στιγμές. Πρέπει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι και να παλεύεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που σε τέτοιες εποχές αγαπούν παθολογικά την ομάδα και τον προπονητή που με κάνει καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Φυσικά, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ