ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πρωταθλητές στον θρόνο τους!

Οι πρωταθλητές στον θρόνο τους!

"Ερυθρόλευκη" γιορτή με 8.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουν το back2back πρωτάθλημα των Πειραιωτών!

Η πρώτη φιέστα στήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο ΣΕΦ, εκεί όπου χιλιάδες φίλοι των "ερυθρόλευκων" επιφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ και πρωταθλητές Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο "KILL BILL"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτός που έστειλε στα ουράνια εκατομμύρια φίλους του Ολυμπιακού με το απίθανο τρίποντο μπροστά στον Δημήτρη Διαμαντίδη και σήμερα (6/2) έκανε την είσοδό του στο παρκέ του φαληρικού σταδιού μέσα σε πανδαιμόνιο, για να σηκώσει το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία των "ερυθρόλευκων"!

Οι πρωταθλητές στον θρόνο τους!

Μάγκικα και πειραιώτικα

"Το 1991 ξεκινήσαμε να ερχόμαστε στο ΣΕΦ, μαζί με τον Γιώργο, σαν φίλαθλοι, όπως εσείς. 25 χρόνια μετά ηγούμαστε της προσπάθειας. Είναι ένα μεγάλο repeat, με 9-2 νίκες επί του Παναθηναϊκού. Σας ευχαριστούμε όλους σας" ήταν το μήνυμα που ακολούθησε από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Οι πρωταθλητές στον θρόνο τους!

"Καταφέραμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πλέον θα γράψουμε ιστορία στην Ελλάδα με τον τρόπο που ξέρουμε! Πεντακάθαρα, μάγκικα και πειραιώτικα" δήλωσε μέσα σε αποθέωση ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι ενώ το 12ο λάβαρο πρωταθλήματος υψώθηκε στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας!

Τα φώτα άναψαν ξανά και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έκανε την απονομή των μεταλλίων υπό τους ήχους του "Simply the Best" και του "Eye of the Tiger", πριν παραδώσει στον Βασίλη Σπανούλη την κούπα του πρωταθλητή!

Η ώρα της στέψης, χιλιάδες κομφετί στο παρκέ του ΣΕΦ, βεγγαλικά και το τραγούδι "we are the champions" να παίζει δυνατά στα ηχεία. Το τρόπαιο το σήκωσε ψηλά ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και ακολούθως πήρε το τρόπαιο ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος και αποθεώθηκε από το κοινό!!!

Οι πρωταθλητές στον θρόνο τους!

Αυτό για το οποίο κοπιάσαμε όλη τη χρονιά

"Είναι μέρα χαράς, στην οποία οι παίκτες μας παίρνουν αυτό για το οποίο κόπιασαν όλη τη χρονιά. Επιβραβεύονται όλοι! Οι πρόεδροι, οι παίκτες, οι προπονητές και αυτός ο υπέροχος κόσμος. Τελικά κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός. Στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τρία σερί παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα θέλει ξεκούραση, ηρεμία, καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί" εξήγησε στην κάμερα του OTE TV ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ