ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηλοί που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ψηλοί που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ με τον Ακίν Ακινγκμπάλα να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα και σας παρουσιάζει όμορφα βίντεο με ψηλούς που αγωνίστηκαν στον Πειραιά!

Ο Ακίν Ακινγκμπάλα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού στην προσπάθεια του να ενισχυθεί ενόψει του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" είδαν τον παίκτη, καθώς αγωνίστηκε δύο φορές, φορώντας τη φανέλα της Νανσί απέναντι στους Πειραιώτες στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι δεν συνέχισαν στην Ευρωλίγκα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βλέπει στο πρόσωπο του έναν αθλητικό παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται καλά στην άμυνα και μπορεί να παίξει το πικ-εν-ρολ.

Η περίπτωση του, πάντως μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νανσί και ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό (γύρω στις 250.000 ευρώ), ενώ και ο παίκτης μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων". Η απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου κάνει την απόκτηση ψηλού επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό και η περίπτωση του Ακινγκμπάλα θεωρείται πολύ καλή περίπτωση.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, κάτι που αναμένεται να γίνει με το νέο έτος...

Ο Ακίν Ακινγκμπάλα εν δράσει!

Το Sport24.gr σας θυμίζει μέσα από όμορφα βίντεο παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν, διέπρεψαν και ενίσχυσαν τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες τους. Ας κάνουμε την αρχή με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που διανύει φέτος την δεύτερη του χρονιά με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συνεχίζουμε με τον Ντράγκαν Τάρλατς. Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό το 1997 και την παρουσία του σέντερ των "ερυθρολεύκων".

Δείτε βίντεο από Ντε Μάρκο Τζόνσον, ο οποίος μαζί με τον Μορίς Έβανς αποτέλεσε ένα καλό δίδυμο Αμερικανών για τους Πειραιώτες...

Ο Ράσο Νεστέροβιτς έφερε σιγουριά και ηρεμία στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς, δίνοντας πολλές λύσεις.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν ένας από τους παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης το 1997 και έδωσαν δύναμη και εμπειρία στον Ολυμπιακό. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ