ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιους ψηλούς βλέπει ο Ολυμπιακός

Zalgiris Kaunas's  Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010.  AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Zalgiris Kaunas's Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Πέρα από τον γκαρντ που αναζητά ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό, είναι πλέον σίγουρο πως θα ενισχυθεί και στη φροντ λάιν του. Διαβάστε τα ονόματα που ακούστηκαν για τους "ερυθρόλευκους"!

Ο Ολυμπιακός αρχικά αναζητούσε έναν γκαρντ προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του και να βοηθήσει τον Σπανούλη να παίρνει πιο εύκολα την μπάλα, μετά τραυματίστηκε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" και η μεταγραφή έγινε επιτακτική ανάγκη.

Μετά και τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου αλλά και την κλήρωση του TOP-16 της Ευρωλίγκας, που είναι αρκετά δύσκολη, ο Ολυμπιακός πάει και για την απόκτηση ενός σέντερ! Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει πρόσφατα για την μεταγραφή ενός ψηλού.

Η είδηση είναι τα ονόματα που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός! Πρώτος είναι ο Ακίν Ακινγκμπάλα ο οποίος ανήκει στη Νανσί και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, δεν αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος Νιγηριανός σέντερ είναι πολύ δυνατός παίκτης και είναι πολύ πιθανό να τον αποδεσμεύσει η Νανσί, εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Το όνομα που βρίσκεται επίσης στη λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι εκείνο του Μπέντζαμιν Έζε. Τον περασμένο Ιούλιο αποδεσμεύτηκε από την Αρμάνι Μιλάνο κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποια άλλη ομάδα. Ο 31χρονος Νιγηριανός σέντερ (ύψους 2.08μ.) διαθέτει μάλιστα και ιταλικό διαβατήριο κάτι που του θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ως κοινοτικός παίκτης.

Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων ή κοινοτικών στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όσοι θα έρθουν τόσοι θα φύγουν. Εν ολίγοις ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδεσμεύσει έναν παίκτη για να ενισχυθεί με κάποιον άλλο.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για την απόκτηση δύο παικτών επικυρώθηκε και μετά την επαφή που είχε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ