ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβα τζενεράλε ενόψει ΤΣΣΚΑ με ΠΑΟΚ

Πρόβα τζενεράλε ενόψει ΤΣΣΚΑ με ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Συγκέντρωση και προσήλωση θα πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ (17:00. ΝΕΤ), στοιχεία απαραίτητα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Ντεμπούτο του Τζόι Ντόρσι.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση και του Έισι Λο έβαλε τις τελευταίες... πινελιές στο ρόστερ του και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του τόσο στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, όσο και στην Ευρωλίγκα.

Στο αυριανό, λοιπόν παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (17:00, ΝΕΤ), ο Τζόι Ντόρσι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το ματς απέναντι στους Πειραιώτες στο ΣΕΦ...

Διαβάστε τα 24 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε για τον Έισι Λο!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ματ Χάουαρντ, Κέιλιν Λούκας, Μάρκο Κέσελ, αλλά και τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς στον πάγκο της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να παίξουν με απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στοιχεία που θα χρειαστούν και στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Μετά το άσχημο πρώτο ημίχρονο με τον Ηλυσιακό, παραμονές της πρεμιέρας του "Top-16", πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι με συγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, στοιχεία απαραίτητα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: " Ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί η εξέλιξη του από τη δική μας απόδοση".

Κατσίβελης: "Να μην χαλαρώνουμε ούτε λεπτό"

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: " Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό καταλάβαμε καλά ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε ως οδηγό και απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι σίγουρα πιο δύσκολος αντίπαλος για μας. Θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη χωρίς να υπάρξει καμία απώλεια γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ