ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτεραιότητα ο ψηλός

Προτεραιότητα ο ψηλός

Ο Ολυμπιακός που ψάχνει παίκτη σε δύο θέσεις βάζει προτεραιότητα σε αυτή του ψηλού. Ποια ονόματα εξετάζονται και ποιοι παίκτες είναι πιο ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν θέσει ως μεταγραφικούς στόχους έναν γκαρντ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και έναν ψηλό για να μοιράζεται μαζί με τον Μπράιαν Ντάνστον τη θέση "5". Και παρότι ξεκίνησαν αρκετά νωρίς την αναζήτηση της καλύτερης λύσης, μέχρι τώρα δεν έχουν βρει τους παίκτες που θα ενισχύσουν την περιφέρεια και τη φροντ-λάιν.

Τις τελευταίες ημέρες οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον ψηλό, από τη στιγμή που γνωρίζουν πως πρόκειται μια θέση με λιγότερες εναλλακτικές λύσεις. Μετά τις αποτυχημένες εξετάσεις του Ποπς Μενσά Μπονσού, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει εξετάσει διάφορες περιπτώσεις όπως αυτή του Σον Τζέιμς, αλλά και του Οθέλο Χάντερ. Ο τελευταίος που αποτελεί την πρώτη επιλογή των "ερυθρολεύκων", έχει προτάσεις στα χέρια του και από άλλες ομάδες, με αυτή της Μάλαγα και της Ούνιξ Καζάν να ξεχωρίζουν.

Στην περιφερειακή γραμμή η περίπτωση του Κάρλον Μπράουν είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο την ομάδα του Πειραιά, κυρίως λόγω της ικανότητας του να παίζει περισσότερες από μια θέσεις.

Τέλος, σε ότι αφορά την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για τον Ματ Λοτζέσκι, μετά την πρώτη βολιδοσκόπηση από τους Μοσχοβίτες το θέμα έχει "παγώσει", καθώς είναι πρόθεση του Ολυμπιακού να μην τον πουλήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ