ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Οικογένειά μου και ο Ολυμπιακός"

Πρίντεζης: "Οικογένειά μου και ο Ολυμπιακός"

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και είχε μεγάλη συνεισφορά σε αυτό το brake. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τα όσα έκαναν τον Ολυμπιακό να αλλάξει, για τον Σπανούλη αλλά και για το κίνητρο του

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό στο ΟΑΚΑ και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε αρχικά: " Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε δείχνοντας συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι αυτό είναι σημαντικό σε ένα ντέρμπι ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και ελέγξαμε το ρυθμό που είναι σημαντικό σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έχει γίνει μόνο το 1-1 και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι".

Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του πατέρα του και σε ερώτηση αν εξαιτίας αυτού έχει έξτρα κίνητρο απάντησε πως: " είναι μία διαδικασία που αν δεν τη ζήσεις δεν μπορείς να την καταλάβεις. Όταν τη βιώνεις είναι διαφορετικό. Φτάνεις σε ένα σημείο να προσπαθείς να ευχαριστήσεις με τον τρόπο σου αυτόν που έφυγε. Μπαίνεις στο μυαλό του και λες τι θα ήθελε να κάνω αν ήταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός η οικογένεια μου γιατί είμαι τόσα χρόνια εδώ. Μπορεί να μην είναι εύκολο, όμως συνεχίζουμε γιατί έτσι είναι η ζωή κι αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής. Προσπαθούμε να κάνουμε περήφανους όσους δεν είναι κοντά μας".

Για τα όσα άλλαξαν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ο "Πρι" τόνισε: " Δεν άλλαξε κάτι σήμερα αλλά τότε. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν μας άξιζε αυτή η εικόνα. Σε κάθε προπόνηση δίνουμε το 100%. έχουμε καλό κλίμα, είμαστε φίλοι και δεν μας άξιζε η εμφάνιση του προηγούμενου ματς".

Καταλήγοντας ο Πρίντεζης ρωτήθηκε για το μεγάλο καλάθι του Σπανούλη δηλώνοντας ότι " είτε κερδίζαμε, είτε χάναμε θα έλεγα το ίδιο ότι ήταν διαφήμιση του μπάσκετ αυτό το ματς. Αν είχε κι άλλο χρόνο το ματς ίσως βλέπουμε κι άλλο μεγάλο σουτ. Για τον Σπανούλη τα λόγια είναι περιττά. Ακόμα κι αν σε κάποιο παιχνίδι δεν ξεκινήσει καλά μετά είναι ικανό να κρίνει τον αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ