ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πόσο ζυγίζει η γλώσσα μίας φάλαινας;

Πόσο ζυγίζει η γλώσσα μίας φάλαινας;

Ο Ολυμπιακός έθεσε ένα νέο, απίστευτο, ερώτημα στους παίκτες του, το οποίο ίσως ήταν το πιο δύσκολο μέχρι τώρα: Πόσο ζυγίζει η γλώσσα μίας φάλαινας; Όσο για την απάντηση; Αυτή σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Τα κουίζ του Ολυμπιακού συνεχίζονται με... αμείωτο ρυθμό. Το τελευταίο εξ αυτών ωστόσο είναι ίσως με διαφορά το πιο δύσκολο που έχει τεθεί: Πόσο ζυγίζει η γλώσσα μίας φάλαινας;

Όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, οι απαντήσεις ποικίλουν. Από 10 κιλά μέχρι και... 450 κιλά απάντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν ερώτηση-παγίδα και πως η Φάλαινα δεν έχει γλώσσα.

Για την ιστορία, κανείς δεν απάντησε σωστά, ωστόσο είναι η απάντηση που τους δόθηκε που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό - με πρώτο τον Ιωάννη Παπαπέτρου - αλλά και τον Βαγγέλη Μάντζαρη... διαμαρτυρόμενο!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24