ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιος είναι ο καλύτερος αθλητικός σέντερ της πενταετίας στον Ολυμπιακό;

Ποιος είναι ο καλύτερος αθλητικός σέντερ της πενταετίας στον Ολυμπιακό;

Ψήφισε στο Sport24.gr τον καλύτερο αθλητικό σέντερ του Ολυμπιακού στην τελευταία πενταετία. Στην λίστα οι Χάινς, Ντόρσεϊ, Ντάνστον, Σίμονς, Χάντερ, Γιανγκ και Ουόρικ.

Από την σεζόν 2011-2012 έως και σήμερα, ο Ολυμπιακός ποντάρει και επενδύει με επιτυχία στους λεγόμενους αθλητικούς σέντερ, αποκτώντας φέτος τον Κιμ Μπιρτς . Στους "ψηλούς" που έχουν έφεση στην άμυνα αξιοποιώντας τα αθλητικά τους προσόντα (ταχύτητα, δύναμη, άλμα) και ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, οι οποίοι είναι και λειτουργικοί στις πικ-εν-ρολ συνεργασίες.

Όλοι οι αθλητικοί σέντερ προσέφεραν στον Ολυμπιακό, άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, πέρα από τους τίτλους και τις διακρίσεις που κατέκτησαν με την ερυθρόλευκη φανέλα, ακολούθως μπόρεσαν και εκτόξευσαν τις μετοχές τους, παίρνοντας υψηλά συμβόλαια σε κορυφαίες ομάδες της Eυρώπης. Το Sport24.gr συγκέντρωσε εφτά από αυτούς και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε τον καλύτερο κατά την προσωπική σας άποψη, από θέμα απόδοσης, ικανοτήτων και προσφοράς.

Οι εφτά αθλητικοί σέντερ του Ολυμπιακού στην τελευταία 5ετία:

2011-2013: Κάιλ Χάινς

2012: Τζόι Ντόρσεϊ

2013-2015: Μπράιαντ Ντάνστον

2013-2014: Σέντρικ Σίμονς

2013-2015: Οθέλο Χάντερ

2015 (έως και σήμερα): Πάτρικ Γιανγκ

2016: Χακίμ Ουόρικ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ