ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέτγουεϊ: "Κάναμε καλή δουλειά"

Πέτγουεϊ: "Κάναμε καλή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τόνισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό έκαναν πολύ καλή δουλειά, ενώ πρόσθεσε πώς σημαντικό κομμάτι ήταν τα ριμπάουντ.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

" Κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Παίξαμε όπως θα έπρεπε να είχαμε παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έπρεπε να είχαμε καταλάβει ότι θα γυρνούσε από το -16 της τρίτης περιόδου", είπε ο Πέτγουεϊ και πρόσθεσε:

" Στους τελικούς ένας παίκτης πάντα θέλει να παίζει καλά και πράγματι η συγκέντρωση μου για το αποψινό παιχνίδι ήταν ο τομέας των ριμπάουντ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και βοήθησα επίσης με εύκολα καλάθια. Ήταν καλός αγώνα για μένα και χρειαζόμουν αυτή την ώθηση.

Ο τέταρτος τελικός θα είναι δύσκολος. Δεν πρόκειται να έρθει ο Παναθηναϊκός και να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. θα έρθουν στο ΣΕΦ με σκοπό να πάνε σε 5ο τελικό. Πιστεύω ότι θα μοιάζει με "κυνομαχία" ο αγώνας της Κυριακής και ελπίζω ότι στο τέλος θα νικήσουμε εμείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ