ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση
INTIME SPORTS

Παρουσία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του αντιπροέδρου, Γιώργου Σκινδήλια έγινε η σημερινή (8/06) προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προπόνηση πριν από τον αυριανό (9/06) δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του πλην των Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Μαυροειδή.

Διαβάστε επίσης: "Ερυθρόλευκη" ανασυγκρότηση...

Ο Έλληνας προπονητής έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στην πρώτο τελικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσπαθώντας παράλληλα να γυρίσει το... τσιπάκι, καθώς αύριο (9/06) είναι μία αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα να για ισορροπήσουν τη σειρά.

Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, δείχνοντας ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τους στηρίζουν για το δύσκολο έργο που θα έχουν στο ΟΑΚΑ.

Μπαρτζώκας: "Ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο"

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Έισι Λο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, καθώς πρόσθεσε ακόμα μία προπόνηση στην πλάτη μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στον πρώτο τελικό, αφού ήταν ανέτοιμος.

Ο Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένο και προσηλωμένοι στο πλάνο. Στην πρώτη αναμέτρηση οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα νευρικοί, ενώ σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να αποδώσουν όλα όσα είχαν σχεδιάσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ