STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για 12η συνεχόμενη χρονιά!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για 12η συνεχόμενη χρονιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα συνθέσουν το "ζευγάρι" των Τελικών για 12η συνεχόμενη χρονιά και για 17η συνολικά τα τελευταία 31 χρόνια.

Πιστός στο ραντεβού του αποδείχθηκε και φέτος ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν εύκολα τη σειρά με τον Αρη και προκρίθηκαν για 12η συνεχόμενη χρονιά στους Τελικούς, καθώς και για 20ή συνολικά από τότε που εφαρμόστηκε το σύστημα των Playoffs στη Stoiximan.gr Basket League.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του δίχως ήττα στους ημιτελικούς για 12η φορά στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ, ενώ έκανε συνολικά και το 29ο sweep της ιστορίας του στα Playoffs. Στους Τελικούς, δε, θα αντιμετωπίσει για 12η συνεχόμενη φορά τον Παναθηναϊκό, ένα "ζευγάρι" που έχει τεθεί αντιμέτωπο στους Τελικούς άλλες 16 φορές στα τελευταία 30 πρωταθλήματα!

Διαβάστε ακόμα μερικά στατιστικά στοιχεία για τους "ερυθρόλευκους", όπως τα κοινοποίησε ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του:

* Ρεκόρ σεζόν σε πόντους σημείωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τους 18 πόντους που σημείωσε. Παράλληλα ξεπέρασε τους 600 πόντους στο πρωτάθλημα (613) ενώ με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε ξεπέρασε τα 300 (πλέον μετρά 302).

* Ο Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσε τα 700 αμυντικά ριμπάουντ στην καριέρα του στη λίγκα με τα δύο που μάζεψε.

* Τα 100 ριμπάουντ στην STOIXIMAN.GR Basket League ξεπέρασε ο Πάτρικ Γιανγκ που με τα οκτώ που μάζεψε απέναντι στον Άρη έφτασε τα 106.

* Ο Κεμ Μπιρτς με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε συμπλήρωσε τα 100 με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

* Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμπλήρωσε τα 100 επιθετικά ριμπάουντ στο πρωτάθλημα ενώ ξεπέρασε και τα 200 (έχει 204) συνολικά στη λίγκα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ