ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Ολυμπιακός στο Προεδρικό Μέγαρο

Η ομάδα του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Προεδρικό μέγαρο και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια. Διαβάστε για το δώρο που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το οποίο έσπευσε να βάλει στην τσέπη του! Δείτε 14 videos, αλλά και φωτογραφίες!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού λίγο μετά τις 12:00, συνοδευόμενοι από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο που βρισκόταν τριγύρω, δέχτηκαν ένα θερμό χειροκρότημα.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο προέδρους των Πειραιωτών και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα τόνισε: "Συγχαρητήρια μας κάνατε περήφανους. Δείξαμε ότι η Ελλάδα είναι εδώ", ενώ παράλληλα έκανε και σύνδεση με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και την αντίδραση που πρέπει να έχουμε ως λαός, σε σχέση με τον τρόπο που ο Ολυμπιακός νίκησε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ο Ολυμπιακός στο Προεδρικό Μέγαρο

Το λόγο πήρε και ο Γιάννης Ιωαννίδης που αφού αποθέωσε την ομάδα για τον άθλο της, στάθηκε και στον συνάδελφο του, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. "Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά τον τίτλο. Εγώ πήγα σε έξι φάιναλ-φορ και έπαιξα σε τρεις τελικούς και δεν τα κατάφερα".

Ο Ολυμπιακός στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι παρέδωσαν στον Κάρολο Παπούλια μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και το Νο1. Η εμφάνιση, βέβαια, ήταν πολύ μεγάλη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έκανε τη σχετική πλάκα.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε ως δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ο Γιώργος Πρίντεζης μία κάρτα διαρκείας. Η συγκεκριμένη κίνηση άρεσε ιδιαίτερα στον κ. Παπούλια που έβαλε την κάρτα επιδεικτικά στην τσέπη του, σκορπώντας γέλια στην αίθουσα.

"Είναι τεράστια τιμή για την ομάδα μας, για όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την επιτυχία. Νιώθουμε περήφανοι πραγματικά κι αυτό δεν το λέω ως τυπική δήλωση αλλά γιατί πραγματικά έτσι νιώθουμε", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του, ενώ παραδέχτηκε ότι "ο πρόεδρος με ρώτησε πως ήμουν τόσο ψύχραιμος. Φαίνεται ότι κι αυτός έζησε το παιχνίδι έντονα".

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοίρασε μετάλλια τιμής σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση των "ερυθρολεύκων".

"Είναι μεγάλη τιμή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ελλάδας που μας κάλεσε και μας φιλοξένησε στα γραφεία του. Είναι μεγάλη τιμή, ειδικά για μένα, μεγάλη τιμή να μοιραστώ μαζί του τις εμπειρίες της κατάκτησης του πρωταθλήματος", σχολίασε ο Κάιλ Χάινς ο οποίος έσπευσε να προσθέσει:

"Οι στόχοι της ομάδας είναι να κερδίζει τίτλους και να κάνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλους στην Ελλάδα περήφανους και χαρούμενους σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει.

Έχουμε μια μοναδική κατάσταση. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι κερδίσαμε την Ευρωλίγκα και να συγκεντρωθούμε στο να υπερασπιστούμε τον ελληνικό τίτλο μας. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για τους φιλάθλους και θα κάνουμε τα καλύτερα μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Ολυμπιακός στο Προεδρικό Μέγαρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ