ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Τελικός με Εφές"

Μπαρτζώκας: "Τελικός με Εφές"
Μπαρτζώκας INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Πέρο Άντιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη και τον τρίτο αγώνα με την Εφές.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το εισιτήριο για το Final Four της Ο2 Arena με την πρώτη ευκαιρία. Νίκη με την Εφές την Τετάρτη (17/4, 21.45) για το 3-0 και την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

"Τελικό" χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς ο προπονητής των "ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, προσθέτοντας πως οι παίκτες του γνωρίζουν από τέτοιες προκλήσεις.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη " σε αυτό το γήπεδο έχουμε παίξει και άλλο ματς και είχαμε νίκη. Σίγουρα έχουμε ευκολότερο έργο από αυτούς αφού είμαστε μπροστά στο σκορ με 2-0. Δεν είναι, όμως, εύκολο. Σίγουρα θα αντιδράσουν καθώς βρίσκονται πίσω στο σκορ, έχουν και αυτοί μεγάλο κίνητρο, όμως, γιατί δεν έπαιξαν καλά, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Έχουμε κάνει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς, έχουμε καλή ψυχολογία, χρειαζόμαστε μια νίκη, δεν ξέρω πότε θα την κάνουμε, ελπίζω να την κάνουμε και γρήγορα. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα. Κερδίζουμε 2-0 και το καταφέραμε στο γήπεδο μας με τον κόπο των παιδιών και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακόμη μια νίκη ώστε οι κόποι όλης της χρονιάς να δικαιωθούν καθώς για την ομάδα μας θα είναι ό,τι καλύτερο να προκριθούμε στο Final Four. Το θέλουν πάρα πολύ οι παίκτες. Θα το δουν ως παιχνίδι "τελικό" το αυριανό και ξέρουν από τέτοιες προκλήσεις.

Ποτέ ο Ολυμπιακός σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ήταν φαβορί, ιδίως με τον τρόπο που τον έβλεπαν οι υπόλοιποι. Εδώ, όμως, που φτάσαμε πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε κάνει και που έχουμε φτάσει ως εδώ. Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη έκπληξη, ελάχιστοι πίστευαν πως θα φτάσει ακόμη και ως το Final Four. Φέτος είναι πιο δύσκολο το εγχείρημα αφού δεν είχαμε να αιφνιδιάσουμε κανέναν και όλοι περίμεναν τον Ολυμπιακό και είχα έξτρα κίνητρο απέναντι του. Είχαμε πλεονέκτημα έδρας, κάναμε το 2-0 και γι’ αυτό ο κόσμος είναι αρκετά αισιόδοξος και περιμένει τώρα να προκριθούμε".

Ο Πέρο Άντιτς ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για να πραγματοποιήσει το 3-0: " Δεν σκεφτόμαστε ότι είμαστε στο 2-0. Αν σκεφτούμε έτσι θα χάσουμε τα επόμενα ματς. Κάναμε σωστή δουλειά στην έδρα μας, αλλά τώρα το κοιτάμε ξεχωριστά και πάμε για το 3-0. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ξεφύγουν, να μην τους επιτρέψουμε να ξεφύγουν και μετά να τους κυνηγάμε στο σκορ. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να βρεθούμε στο Final Four. Και αυτοί, όμως, έχουν μεγάλο κίνητρο, έχουν βάλει πολλά λεφτά, καλό προπονητή, πολλούς καλούς παίκτες και ένα γεμάτο γήπεδο. Οπότε θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ