ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να ρίξουμε το τέμπο"

Μπαρτζώκας: "Να ρίξουμε το τέμπο"
INTIME SPORTS

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην καλή επίθεση της Ζαλγκίρις, την οποία θα πρέπει να περιορίσει η ομάδα του στον αγώνα της Παρασκευής (30/11, 8μ.μ.) (vids)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (29/11) με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας.

Εκεί, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας την Παρασκευή για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ειδική αναφορά στην εξαιρετική επίθεση της Ζαλγκίρις λέγοντας:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση, Η Ζαλγκίρις είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Έχει ίσως την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας, πετυχαίνει κατά μέσο όρο 87-88 πόντους, πάμε για μία νίκη και θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για την πρώτη θέση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να ρίξουμε το τέμπο της Ζαλγκίρις.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και ότι είναι μία εμπορική ομάδα θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε: "Έχουμε βρει το ρυθμό μας, πάμε για τη νίκη στο Κάουνας και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ