ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας"

Μπαρτζώκας: "Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη σειρά των φιλικών που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία και στις αδυναμίες που θα πρέπει να δουλέψει η ομάδα του

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα πρώτα συμπεράσματα που θα βγουν μετά τις φιλικές αναμετρήσεις επί ιταλικού εδάφους.

Ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως στόχος είναι ο Ολυμπιακός να δουλέψει στις αδυναμίες του και να τις διορθώσει.

"Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από ταξίδια και φιλικά. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σιένα είναι αρκετά δυνατές ομάδες, το ίδιο και η Σάσαρι. Θέλουμε να παίξουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτή την περίοδο η ομάδα βλέπει τις αδυναμίες της και μοντάρεται. Έχουμε αρκετό βίντεο και προσπαθούμε να βλέπουμε λάθη και να τα διορθώνουμε".

Σε ερώτηση για τον τρόπο που θα παίζει ο Ολυμπιακός, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" υποστήριξε: "Είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για φιλοσοφία αλλά και για το τι θα δούμε στο γήπεδο.

Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα, θα κρατήσουμε πολλά βασικά κομμάτια από πέρσι και με τον καιρό θα βάζουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Η προπόνηση τώρα είναι και πνευματική και σωματική και μέσα από τα φιλικά θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα".

Το δυσάρεστο για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς που υπέστη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ