ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραυματίστηκε ο Λο, μένει Αθήνα

Τραυματίστηκε ο Λο, μένει Αθήνα
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ιταλία, καθώς τραυματίστηκε στους προσαγωγούς. Φόβοι για θλάση

Σε μία ανύποπτη στιγμή στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν τα φιλικά στην Ιταλια, ο Έισι Λο τραυματίστηκε στους προσαγωγούς, καθώς γλίστρησε.

Κατά την πτώση, τα πόδια του άνοιξαν και τραυματίστηκε στους προσαγωγούς. Οι πόνοι ήταν έντονοι και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Ιταλία.

Ο άτυχος Αμερικανός άσος, θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη, ενώ υπάρχουν φόβοι για θλάση που δεν θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην δράση, πριν από τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην αποστολή για την Ιταλία, έχει 13 παίκτες πλέον στη διάθεσή του. Οι Μάντζαρης, Σλούκας, Σπανούλης, Κατσίβελης, Γκετσεβίτσιους, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Άντιτς, Χάινς, Ντόρσεϊ, Μαυροειδής και Γιωργάκης θα αγωνιστούν στην Ιταλία.

Ο τελευταίος, ως γνωστόν, δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ