ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Αρνηθήκαμε να χάσουμε"

Μπαρτζώκας: "Αρνηθήκαμε να χάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως αυτό το ματς με την παράταση ήταν η καλύτερη προπόνηση για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αρνήθηκαν να χάσουν. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση την Μπεσίκτας με 87-86 και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά "Rixos Cup".

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ήταν μία πολύ καλή προπόνηση για την ομάδα του το συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον Λόφτον, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για την Μπεσίκτας.

" Παίξαμε ένα κλειστό παιχνίδι με παράταση και ήταν η καλύτερη προπόνηση για εμάς. Κάναμε κάποια αμυντικά λάθη, σέβομαι πάρα πολύ τον τρόπο που έπαιξε η Μπεσίκτας, είχε υπομονή στην επίθεση και έδωσε τα ελεύθερα σουτ", είπε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Αφήσαμε τον Λόφτον να βρει ρυθμό, αλλά είναι σημαντικό, όπως κάνει πάντα αυτή η ομάδα, αρνηθήκαμε να χάσουμε. Θέλω να πω τα καλύτερα για τη διοργάνωση του Rixos Cup, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενεία και την πολιτισμένη ατμόσφαιρα".

Λοτζέσκι: "Είχαμε υπομονή"

Ο Ματ Λοτζέσκι από την πλευρά του ανέφερε: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, τους δώσαμε τη δυνατότητα να πάρουν το προβάδισμα. Ήταν καλύτεροι επιθετικά και κυρίως στα ριμπάουντ. Ο Λόφτον έβαζε όλα τα καλάθια, δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε τι γινόταν, στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά, είναι σημαντικό ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε υπομονή και στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ