ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό

Μένει ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο πρώτος παίκτης που θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Πρίντεζης καθώς η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα και μένουν μόνο οι υπογραφές. Διαφορά με Πελεκάνο

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του μάνατζερ του Πρίντεζη, Γιώργου Δημητρόπουλου με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μάλιστα επιβεβαίωσαν την είδηση, καθώς πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συνέχεια της συνεργασίας τους. 'Ετσι, ο Γιώργος Πρίντεζης θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους "ερυθρολεύκους" από το περσινό έμψυχο δυναμικό.

Η διάθεση για συνεργασία από πλευράς παίκτη είναι δεδομένη, το ίδιο και από πλευράς Ολυμπιακού ο οποίος αρχίζει να... κινείται για να επανδρώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αντίθετα, ο Μιχάλης Πελεκάνος, δεν έχει πει ακόμα το "ναι" σε πρόταση της τάξεως των 150.000 ευρώ ετησίως, που του έχει γίνει. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει πρόταση από την ιταλική Μοντεγκρανάρο η οποία είναι λίγο καλύτερη οικονομικά (κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ) και δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ