ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Νεστέροβιτς μιλάει για το μέλλον του

Ο Νεστέροβιτς μιλάει για το μέλλον του
INTIME SPORTS

Ο Ράσο Νεστέροβιτς μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τον Ολυμπιακό, τη μείωση του μπάτζετ, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί...

Ο Σλοβένος σέντερ αναφέρθηκε στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για τη μείωση του μπάτζετ των "ερυθρολεύκων", ενώ δεν παρέλειψε τονίσει ότι έχει προτάσεις, αλλά οι επαφές βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

"Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα. Στην ομάδα περιμένουν να δουν τι θα γίνει πρώτα με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και στη συνέχεια θα αρχίσει η στελέχωση του νέου ρόστερ", τόνισε αρχικά ο Νεστέροβιτς.

Έπειτα τόνισε: " Τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω εγώ. Αν είμαι στα πλάνα για τη νέα σεζόν έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να βρω μια νέα ομάδα".

Αναφερόμενος στη μείωση του μπάτζετ του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: " Δεν συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε πάρα πολλές ομάδες της Ευρώπης. Όταν υπάρχει κρίση αυτό είναι συμβαίνει".

Όσον αφορά προτάσεις που έχει δεχτεί μεταξύ των οποίων και της Ολίμπιας Λουμπλιάνας δήλωσε: " Υπάρχουν μερικές προσφορές, αλλά όλες σε πρώιμο επίπεδο. Τίποτα συγκεκριμένο ακόμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ