ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατήγγειλε το συμβόλαιο του Νεστέροβιτς

Κατήγγειλε το συμβόλαιο του Νεστέροβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε το συμβόλαιο του Ράσο Νεστέροβιτς και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός βάσει συμβολαίου ήταν σε θέση να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Νεστέροβιτς για έναν ακόμα χρόνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Το 1 εκατομμύριο ευρώ που αποτελεί τις ετήσιες απολαβές του παίκτη κρίθηκε υπερβολικό από τους Πειραιώτες, οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβόλαιο του αφήνοντας τον Νεστέροβιτς ελεύθερο...

Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν ξανά σε άλλη πάντα βάση, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν στον Ράσο Νεστέροβιτς πρόταση με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές.

Η λύση της συνεργασίας, πάντως με τον Σλοβένο σέντερ φέρνει πολύ κοντά στο Λιμάνι τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr από την περασμένη Παρασκευή.

Ο Παπαδόπουλος αποτελεί μία καλή επιλογή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην Ντιναμό Μόσχας.

Ο Έλληνας παίκτης δεν θα είναι ο βασικός ψηλός του Ολυμπιακού, από την στιγμή που εξετάζονται τόσο ο Ράκοβιτς, όσο και ο Ν'Ντονγκ, όμως είναι σε θέση να αγωνιστεί τουλάχιστον είκοσι λεπτά και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ