ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυροειδής: "Τιμή και ευθύνη!"

Μαυροειδής: "Τιμή και ευθύνη!"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο Sport24.gr για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο...

Ο Δημήτρης Μαυροειδής το φετινό καλοκαίρι άφησε το Μπιλμπάο και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στο Sport24.gr για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους", ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρθηκε στους στόχους των Πειραιωτών.

Διαβάστε τι δήλωσαν στη media day του Ολυμπιακού, οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας...

Παράλληλα, μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τόσο εκείνον, όσο και τους συμπαίκτες του να διατηρήσουν τα κεκτημένα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

" Από το Μαρούσι πήγα στο εξωτερικό και την Μπιλμπάο και από εκεί ήρθα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό", ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Μαυροειδή.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τους στόχους της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. " Οι στόχοι από την στιγμή που είσαι στον Ολυμπιακό βρίσκεται στην ελίτ και είσαι πρωταθλητής Ευρώπης είναι να κατακτήσεις όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που θα πάρεις μέρος", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

" Αυτό που μπορούμε εμείς να πούμε από την πλευρά μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ, θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να πάρουμε νίκες και να κατακτήσουμε τρόπαια".

Μαυροειδής: "Τιμή και ευθύνη!"
INTIME SPORTS

Όσον αφορά την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ανέφερε: " Όταν σου ζητάει μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι πρωταθλητής Ευρώπης και από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή και ευθύνη ταυτόχρονα.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα να έρθω και χαίρομαι που είμαι σε μία τέτοια ομάδα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και οργάνωση".

Για το αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε ότι ήταν πολύ εύκολο, καθώς στους "ερυθρόλευκους" υπάρχουν παίκτης, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης σε όλες τις Εθνικές ομάδες...

" Δεν ήταν δύσκολη γιατί με τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα παίζουμε μαζί από μικροί στις Εθνικές ομάδες. Τα παιδιά τα ήξερα, λοιπόν ουσιαστικά από πολύ μικρά και είναι σαν να ήμουν εδώ πέρα από παλιά. Νιώθω μέλος αυτής της ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό".

Τέλος μίλησε για τον κόσμο της ομάδας και τόνισε το πόσο πολύ τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα χρονιά. " Για όλες τις ομάδες είναι σημαντικός ο κόσμος και ο Ολυμπιακός με την επιτυχία της περυσινής χρονιάς τον θέλει και τον χρειάζεται", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Είναι σημαντική η βοήθεια του για να πετύχουμε τους στόχους μας και θα δίνουμε σε κάθε αναμέτρηση τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε ωραίο μπάσκετ για να αρέσει στους οπαδούς και να τους δώσουμε ακόμα ένα κίνητρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ