ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Συμφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο"

Αγγελόπουλος: "Συμφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στην προ ημερών δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει για να είναι 2ος, με καυστικό και ειρωνικό τρόπο. Διαβάστε τις δηλώσεις από τη Media Day (picts & videos)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη Media Day της Ευρωλίγκας, την Τρίτη το μεσημέρι στο ΣΕΦ και οι αδερφοί Αγγελόπουλου αφού καλωσόρισαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την προ ημερών δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα για να είναι δεύτερος και απάντησε με καυστικό τρόπο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού...

Πρώτος πάντως το λόγο, πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: "Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, η ομάδα είναι σχεδόν η ίδια από πέρσι και όλοι λένε ότι μας ξέρουν στην Ευρώπη, ε αφού μας ξέρουνε, ας έρθουν να μας αντιμετωπίσουν.

Δεν ξέρω ομάδα που να έχει πάρει Ευρωλίγκα και να έχει κρατήσει όλους τους παίκτες, όπως κάναμε εμείς. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όσον αφορά την Ελλάδα, στόχος είναι το πρωτάθλημα γι' αυτό θα παλέψουμε".

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: " Έχουμε παρακολουθήσει τόσα χρόνια την δουλειά του. Τον εκτιμάμε και νομίζουμε πως είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και για αυτό τον αποκτήσαμε".

Αγγελόπουλος: "Συμφωνώ με τον κ. Γιαννακόπουλο"
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού ευχήθηκε να έχουν όλοι μια καλή χρονιά σχολίασε: "Θα ήθελα να καλωσορίσω στην ομάδα, τον κόουτς, το τεχνικό επιτελείο και τους νέους παίκτες. Δεν έχει ξαναγίνει να αναλάβει Έλληνας προπονητής τον πρωταθλητή Ευρώπης και γι' αυτό καθυστερήσαμε λίγο να αποφασίσουμε, αλλά πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή. Κρατήσαμε τον κορμό από πέρσι και διατηρήσαμε την ομοιογένεια".

Σε ερώτηση για το αν έχει να σχολιάσει κάτι σχετικά με τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα για να είναι δεύτερος, τόνισε ειρωνικά: "Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτό που είπε από τη στιγμή που δεν άλλαξε η σύνθεση της ΚΕΔ. Με αυτή την σύνθεση ο Ολυμπιακός ξεκινάει δεύτερος. Και πέρσι όμως δεύτερους μας περίμεναν και είδατε όμως...

Ανέφερε κάτι ο κ. Γιαννακόπουλος για μπάτζετ 35 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τους ισολογισμούς ποσών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγώ βγάζω ότι Παναθηναϊκός έχει 13 εκ. ευρώ για παίκτες, μάνατζερ, προπονητές. Και κάτι ακόμα. Με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που κάνουμε κάθε χρόνο για να καλύψουμε τη ζημιά είμαστε στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δηλώνει 300.000 ευρώ. Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Τα συμπεράσματα δικά σας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ