ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Προσοχή και συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη"

Μάντζαρης: "Προσοχή και συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Sport24.gr για το 2-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επόμενο ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου στο ΣΕΦ με 90-65, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και πλέον απέχει μία νίκη από την πρόκριση του στον τελικό του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

Για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, όμως και τους συμπαίκτες του στους Πειραιώτες τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς όλοι στο λιμάνι περιμένουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη κόντρα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι.

" Θέλαμε να κάνουμε έναν καλύτερο αγώνα από τον πρώτο. Ξεκινήσαμε δυνατά την αναμέτρηση και επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε μία διαφορά σχεδόν 20 πόντων από νωρίς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος", ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Κλειδί" αποτέλεσε και πάλι η ομαδικότητα μας. Έχουμε τον Βασίλη (σ.σ.: Σπανούλη) και τον Γιώργο (σ.σ.: Πρίντεζη), οι οποίοι φέτος σημειώνουν πολλούς πόντους και οδηγούν την ομάδα, αλλά όλοι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ακούμε τον προπονητή μας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι κοντά στην πρόκριση: " Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι το 2-0, καθώς πλέον χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να προκριθούμε στον τελικό".

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των "ερυθρολεύκων" και του Πανιωνίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης: " Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, από την στιγμή που ακολουθεί και το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Πιστεύω ότι η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα δύο παιχνίδια που δώσαμε τώρα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ