ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Μάντζαρης: "Δείξαμε χαρακτήρα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακος δεν πανηγυρίζει, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πώς οι Πειραιώτες δεν πανηγυρίζουν, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

" Μεγάλη νίκη, είχε 25 σερί αγώνες ο Παναθηναϊκός και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει", ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ.

Για το πιο ήταν το "κλειδί" της νίκης είπε: " Ο πλουραρισμός, η άμυνα, οι σωστές επιθέσεις. Βγάλαμε σωστά σουτ και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος".

Στη συνέχεια είπε: " Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 ματς και έχεις την πίεση να κερδίσεις, υπάρχει άγχος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όταν πλησίασαν και πήραμε το παιχνίδι".

Τέλος δήλωσε: " Αν είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός είναι η άμυνα. Και εμείς κάναμε καλές επιλογές. Τα βάλαμε σήμερα και κερδίσαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ