ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Οι πιο τρελοί τελικοί που έχω λάβει μέρος"

Ο Ματ Λοτζέσκι ανέβασε μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, αναφέροντας πως είναι οι πιο τρελοί τελικοί που έχει συμμετάσχει.

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ματ Λοτζέσκι, έπαιξε λίγο στον τέταρτο τελικό λόγω τραυματισμού στα πλευρά, παρ' όλα αυτά δεν μειώθηκε στο ελάχιστο η χαρά του για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, είπε πως είναι οι πιο τρελοί τελικοί που έχει λάβει μέρος, ενώ παράλληλα περιμένει πως και πως τις διακοπές του, ώστε να γεμίσει τις "μπαταρίες" του και να επανέλθει για την επόμενη σεζόν.

"Απίστευτοι τελικοί! Οι πιο τρελοί στους οποίους έχω λάβει ποτέ μέρος. Ξανά πρωταθλητές, για δεύτερη φορά στην καριέρα μου. Ευλογημένος. Ώρα για διακοπές στο Ντουμπάι", έγραψε στο Instagram ο Λοτζέσκι, ο οποίος έβαλε και μια φωτογραφία με τη σύζυγό του και ένα παιδί του.

Photo Credits: Action Images

Unbelievable finals! Craziest I have ever been a part of! Back2back champs for the 2nd time in my career! #oly #blessed #champs #vacationtime #dubai

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Matt Lojeski (@lojokid1) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ