ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε"

"Κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά και για τη νέα σεζόν. Τι είπαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης (video)

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τη βράβευση του Ολυμπιακού, την περυσινή χρονιά, αλλά και τους φετινούς στόχους.

" Ολυμπιακός είμαστε και στόχος μας είναι το να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου", ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

" Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν κάτι μοναδικό ειδικά αυτό που καταφέραμε στην Πόλη. Ήταν κάτι ξεχωριστό και όσο ευρωπαϊκά και αν πάρουμε στο μέλλον, δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τον άθλο μας στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν εκπληκτικό αυτό που καταφέραμε".

Γ. Αγγελόπουλος: "Το πιστεύαμε από τον Ιανουάριο"

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: " Είχαμε πίστη φέτος στην ομάδα από τον Γενάρη και μετά, καθώς είχαμε βελτιώσει την απόδοση μας και παίζαμε καλό μπάσκετ. Όσο πέρναγε ο καιρός γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Το πιστεύαμε πως θα κάναμε κάτι καλό στο τέλος. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το βραβείο, διότι δεν είναι εύκολο το να έχεις την αποδοχή και την αναγνώριση από τους δημοσιογράφους".

Σπανούλης: "Παλεύεις..."

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης είπε: " Όσο παίζεις πάντα πιστεύεις πως μπορεί να νικήσεις. Παλεύεις και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Αυτό κάναμε και εμείς στον τελικό. Πέρσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με εκπληκτικό τρόπο. Φέτος θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να του προσφέρουμε θέαμα και να το απολαμβάνει".

Πρίντεζης: "Μεγάλη υπόθεση που επαναφέραμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή"

Ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" δήλωσε: " Η χρονιά ολοκληρώθηκε πολύ ωραία. Ήταν μεγάλη υπόθεση το να καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φέτος συνεχίζουμε την ίδια συγκέντρωση και προσήλωση ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, να μας στηρίζει και να αγαπήσει περισσότερο το μπάσκετ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ