ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Στηρίξαμε τον φίλαθλο μας από την πρώτη στιγμή"

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Στηρίξαμε τον φίλαθλο μας από την πρώτη στιγμή"
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός απορούν για τα λεγόμενα του δικηγόρου του άτυχου φιλάθλου που τραυματίστηκε, καθώς όπως τονίζουν τον στήριξαν έμπρακτα εξ αρχής.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του άτυχου φιλάθλου των "ερυθρολεύκων" , ο οποίος τραυματίστηκε στο ΣΕΦ στους περασμένους τελικούς του πρωταθλήματος, ζήτησε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός "να αγκαλιάσει και να στηρίξει έπειτα από έξι ολόκληρους μήνες των 31χρονο"πράττοντας το αυτονόητο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για το θέμα και η απάντηση της είναι η εξής: "H KAE Ολυμπιακός, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε πως τραυματίστηκε ο συγκεκριμένος φίλαθλος μας στο ΣΕΦ, Γιώργος Κούκιος, ο γιατρός του επιτελείου της ομάδας μπάσκετ, κ. Παπαγιαννόπουλος, βρέθηκε στο νοσοκομείο στο πλευρό του. Με το που πληροφορηθήκαμε για το περιστατικό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αμέσως επικοινώνησαν τόσο με τον ίδιο τον φίλαθλο, όσο και με τους δικούς του ανθρώπους και με την οικογένεια του. Θελήσαμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε το παλικάρι και αμέσως προσφερθήκαμε να του καλύψουμε όλα τα έξοδα νοσηλείας σε δύο ιδιωτικά νοσοκομεία.

Εκείνος, όχι κακώς, για τους λόγους του, επέλεξε το Μetropolitan για κάποιον συγκεκριμένο γιατρό και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ που το νοσοκομείο είναι χορηγός της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε πως θα καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας. Αμέσως, από την πλευρά μας, υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον φίλαθλο ενημερώνοντας τον πως θα είμαστε εδώ, δίπλα του, και υπήρξε και υλική υποστήριξη, την οποία γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος! Μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ο δικηγόρος του και είπε πως "θα μιλάτε με εμένα". Εκφράζουμε την απορία μας για τους λόγους που συνέβη αυτό, από την στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον στήριξε έμπρακτα, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος".

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η πλευρά του Γιώργου Κούκιου ζητάει πολλά λεφτά από την ομάδα μπάσκετ των ερυθρολεύκων, αλλά οι Πειραιώτες τονίζουν πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία επικοινωνιακού εκβιασμού. Η θέση τους είναι ξεκάθαρη: "Δεν αφήσαμε τον φίλαθλο μας στην τύχη του, τον στηρίξαμε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή και ήμασταν δίπλα του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ