ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η μισή ομάδα με ίωση, αμφίβολος ο Λοτζέσκι, επέστρεψε ο Χάκετ

Η μισή ομάδα του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται με ίωση. Ο Λοτζέσκι δεν προπονήθηκε και είναι αμφίβολος ενόψει Κολοσσού στο ΣΕΦ για το Κύπελλο. Επέστρεψε στην Αθήνα ο Χάκετ, νοκ-άουτ ο Αθηναίου. Το Official Road Store πάει Αμαλιάδα.

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (5/10, 16:00) θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς ενόψει της νέας σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μισή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται με ίωση. Συγκεκριμένη, οι Δημήτρης Αγραβάνης, Πάτρικ Γιανγκ, Κώστας Παπανικολάου, Κεμ Μπιρτς και Έρικ Γκριν είναι άρρωστοι, αλλά... έσφιξαν τα δόντια και συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο Ματ Λοτζέσκι είναι σε χειρότερη κατάσταση, έμεινε εκτός προγράμματος και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Συγκεκριμένα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τον Ντάνιελ Χάκετ, o Ιταλός διεθνής γκαρντ επέστρεψε στην Αθήνα, ύστερα από ολιγοήμερη άδεια που είχε πάρει, ώστε να δώσει το "παρών" στο Πέζαρο, για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, αλλά και της νεογέννητης κόρης τους. Ο Γιάννης Αθηναίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ξεπερνά σιγά-σιγά την σύσπαση στον προσαγωγό) και οριστικά δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το Official Road Store πάει Αμαλιάδα

Η μισή ομάδα με ίωση, αμφίβολος ο Λοτζέσκι, επέστρεψε ο Χάκετ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ενημέρωση πως η (ανανεωμένη) επίσημη μπουτίκ της ομάδας θα βρεθεί στην Αμαλιάδα την Παρασκευή (7/10), ενόψει του αγώνα κόντρα στον Κόροιβο: "Το ταξίδι ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης και θα συνεχιστεί σε κάθε πόλη όπου θα βρίσκεται ο Θρύλος. Επόμενη στάση για το Official Road Store η Αμαλιάδα. Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην πόλη από την Παρασκευή και θα ανοίξει τις… πόρτες του σ’ όλους τους φιλάθλους.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Road Store

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10
Πλατεία Αγίου Αθανασίου 18.00 – 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10
Πλατεία Αγίου Αθανασίου 11.00 – 16.00
Κλειστό Γήπεδο Αμαλιάδας 17.00 – 21.00
Εσωτερικό πάρκινγκ"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ