ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H μπουτίκ του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη παντού

Τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι διαθέσιμα παντού και θα μπορεί κάθε φίλος της ομάδας σε οποιαδήποτε σημείο της χώρας, να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Το Official Olympiacos BC ROAD Store θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κρήτη.

Ήρθε και θα κάνει την διαφορά! Μια νέα, πρωτοποριακή και παγκόσμια καινοτομία του Ολυμπιακού και του προγράμματος Merchandising της ΚΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να κάνει την διαφορά και να ταράξει τα Ελληνικά δεδομένα του Αθλητισμού.

Πλέον τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι διαθέσιμα παντού και θα μπορεί κάθε φίλος της ομάδας σε οποιδήποτε σημείο της χώρας, να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα του Πειραιά.

Και πως θα γίνει αυτό; Με το ολοκαίνουργιο Official Olympiacos BC ROAD Store, ένα μοναδικό αυτοκινούμενο κατάστημα το οποίο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό και θα ταξιδεύει παντού με την ομάδα.

Related content

Το κατάστημα το οποίο αποτελεί τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα συστήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά για να ταξιδεύει, να προσαρμόζεται άμεσα και να κάνει διάθεσιμα σε όλους τα αγαπημένα προϊόντα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα μια σειρά απο events με εμφανίσεις των παικτών, διαγωνισμούς και ειδικές εκδηλώσεις θα χρωματίσουν την λειτουργία του και θα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες γιορτής και διασκέδασης για τους φίλους του Ολυμπιακού!

Related content

Related content

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ