ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί με "επαφή" ο Μπαρτζώκας

Φαβορί με "επαφή" ο Μπαρτζώκας
INTIME SPORTS

Ξεχωρίζει πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας σαν βασικός υποψήφιος να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Η πρώτη επαφή έγινε, στα επόμενα 24ωρα η οριστική απόφαση της διοίκησης των Πρωταθλητών

O Γιώργος Μπαρτζώκας μοιάζει να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για να διαδεχθεί τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη επαφή με την διοίκηση της ΚΑΕ έγινε και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται και οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του 47χρονου κόουτς.

Όπως έγραψε το Sport24.gr, η λίστα του Ολυμπιακού για τον υποψήφιο προπονητή μικραίνει. Ενδεχομένως, μάλιστα, να μη περιλαμβάνει κι άλλο όνομα εκτός απ΄αυτό του Μπαρτζώκα, έστω κι αν η διοίκηση των πρωταθλητών δεν έχει ακόμη ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Μπαρτζώκας φέρεται να έχει κερδίζει έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες λύσεις προπονητών από την ελληνική αγορά, ενώ και τα ονόματα των ξένων τεχνικών (Φλέμινγκ, Τρινκιέρι) δεν φαίνεται να "συγκινούν" ιδιαίτερα τους Πρωταθλητές.

Το αν θα αναλάβει, όμως, τον Ολυμπιακό ή όχι ο Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη κάποιες μέρες. Προς το παρόν οριστική απόφαση, η διοίκηση των Πειραιωτών δεν έχει πάρει.

Στα υπόλοιπα μέτωπα παραμένει ανοιχτή η υπόθεση Πρίντεζη την οποία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σαν πρώτη προτεραιότητα, καθώς η παραμονή του διεθνή άσου είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ