ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Ρόμπερτς, μέσα και οι τελευταίοι διεθνείς στον Ολυμπιακό

Επέστρεψε ο Ρόμπερτς, μέσα και οι τελευταίοι διεθνείς στον Ολυμπιακό

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μαζί του προπονήθηκαν χαλαρά και οι 7 διεθνείς της ομάδας που συμμετείχαν στο πρόσφατο Eurobasket.

Καλά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Ολυμπιακό. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον αριστερό προσαγωγό και προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από καιρό. Μαζί του προπονήθηκαν και οι 7 διεθνείς της ομάδας που συμμετείχαν στο πρόσφατο Eurobasket.

Ο λόγος για τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιώργο Μπόγρη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι προπονήθηκαν χαλαρά, αφού έτσι κι αλλιώς κανονικά το πρόγραμμα προέβλεπε ρεπό σήμερα λόγω του προ μίας ημέρας φιλικού με την Νταρουσάφακα .

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης και Στρέλνιεκς προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την ομάδα έπειτα από την επιστροφή τους από την Τουρκία, την ίδια στιγμή που οι Μπόγρης, Παπαπέτρου και Αγραβάνης είχαν αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα. Όλοι τους πάντως αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς την Τετάρτη (20/9).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ