ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Λο

Έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Λο
INTIME SPORTS

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Έισι Λο έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Έισι Λο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Αμερικανός, μάλιστα προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρολεύκων" κατά την έξοδο του από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Διαβάστε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ...

"Το ταξίδι μου ήταν μεγάλο και κουραστικό, όμως αισθάνομαι ωραία που ήρθα σε μια ομάδα για να διεκδικήσω τίτλους", τόνισε ο Λο και συνέχισε, λέγοντας ότι μίλησε και με τον Τσίλντρες: " Μου μίλησε ο Τσίλντρες και μου είπε πως πάω σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Για τον προπονητή εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα, ωστόσο γνωρίζω ότι είναι ένας προπονητής-μύθος στην Ευρώπη".

Έπειτα σε ερώτηση σχετικά με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Δεν γνωρίζω αρκετά, ξέρω πως είναι ο μεγάλος αντίπαλος και πως έχει κατακτήσει αρκετές φορές την Ευρωλίγκα. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Στην Ευρωλίγκα είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο αλλά όπως είπα και πριν έχω έρθει αποφασισμένος να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Γνωρίζω τον Σπανούλη, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ ποιοτικός και ξέρω πως είναι ο αρχηγός της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ