ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει τα σενάρια ο μάνατζερ του Παπανικολάου

Διαψεύδει τα σενάρια ο μάνατζερ του Παπανικολάου
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος, μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου, με επίσημη τοποθέτησή του διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να έχει προτείνει τον πελάτη του σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα ο ισπανικός Τύπος έχει κατακλυστεί από δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Παπανικολάου να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιώργος Σφαιρόπουλος, ήταν αυτός που πρότεινε τον Έλληνα φόργουορντ στους δύο μεγάλους ισπανικούς συλλόγους.

Ωστόσο ο ατζέντης του, με επίσημη τοποθέτησή του διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο αυτά τα σενάρια, τα οποία και χαρακτήρισε ως "σενάρια επιστημονικής φαντασίας". Ο κ. Σφαιρόπουλος διευκρίνισε πως ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος συνεργάτης του προέβη ποτέ σε κάποια τέτοια κίνηση, τονίζοντας πως ο πελάτης του δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" έως και το καλοκαίρι του 2014.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σφαιρόπουλου:

"Μετά τις τελευταίες αναρτήσεις/σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την δήθεν από μέρους μου πρόταση προς μεγάλους ομολογουμένως συλλόγους ανά την Ευρώπη για απόκτηση του πελάτη μου Κωνσταντίνου Παπανικολάου, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω:

Ουδέποτε έγινε από μέρους μου ή συνεργάτη μου όχι μόνο πρόταση ούτε καν απόπειρα για κατάθεση πρότασης απόκτησης του ανωτέρω πελάτη μου σε οποιαδήποτε ομάδα. Πώς άλλωστε μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο εν ισχύ με την μεγαλύτερη και με τη….βούλα όλων ομάδα, του Ολυμπιακού, μέχρι το 2014.

Ο κ. Παπανικολάου είχε, έχει και θα έχει στο μυαλό του μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και το πώς θα συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ