ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαγωνισμός για δύο εισιτήρια στο Final-4!

Διαγωνισμός για δύο εισιτήρια στο Final-4!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα χαρίσει σε δύο τυχερούς εισιτήρια για το Final-4 της Ευρωλίγκας διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με το Official Olympiacos BC Store

Δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και το Final-4! H KAE Ολυμπιακός ξεκινάει διαγωνισμό ο οποίος θα... τρέξει μέχρι τις 27 Απριλίου, με έπαθλα δύο εισιτήρια για το Final-4!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, ανακοινώνουν την έναρξη ενός μεγάλου διαγωνισμού με δώρο 2 εισιτήρια για το Final Four (11-13 Μαΐου).

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου, με κάθε αγορά επίσημων αυθεντικών προϊόντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός αξίας 30€ που θα πραγματοποιούν οι φίλοι της ομάδας μας από το Official Olympiacos BC Store, θα μπορούν να συμμετέχουν στη κλήρωση για τα 2 εισιτήρια του Final Four.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στο Official Olympiacos BC Store σε μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και με την παρουσία εκπροσώπων της ομάδας".

Ο Χάινς παρουσιάζει τα προϊόντα του φάιναλ-φορ

Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου στις 19:30 θα βρεθεί στο Official Olympiacos BC Store ο Κάιλ Χάινς ο οποίος θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με φίλους της ομάδας.

Ο Χάινς θα παρουσιάσει μία σειρά από συλλεκτικά προϊόντα ενόψει του φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, ενώ θα βραβεύσει και τους νικητές των διαγωνισμών που θα πραγματοποιηθούν σε μπασκέτα και θα στηθεί έξω από το κατάστημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ