ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προπονήθηκαν Πρίντεζης και Μπιρτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Κεμ Μπιρτς δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή, κάτι που ωστόσο έγινε για προληπτικούς λόγους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κεμ Μπιρτς δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία, χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα απουσίας τους από τον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague με αντίπαλο την Αναντολού Εφές (19/4). Δεν είναι σίγουρο ωστόσο ότι ισχύει το ίδιο για τον αγώνα με την Κύμη τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Μπιρτς τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Πρίντεζης από την πλευρά του ταλαιπωρείται και αυτός από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και από τενοντίτιδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ