ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Άντερσεν και τον Οκούρ στον Ντιόγκου

Από τον Άντερσεν και τον Οκούρ στον Ντιόγκου

Ο Τζόι Ντόρσεϊ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να εξετάζουν παίκτες, οι οποίοι είναι ελεύθεροι από το ΝΒΑ και μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ έχει κληθεί σε απολογία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, καθώς εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι οποίοι θα είναι σε θέση να ενισχύσουν και να βοηθήσουν άμεσα τους Πειραιώτες.

Στην λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης βρίσκονται αρκετά ονόματα, με κάποιες περιπτώσεις να είναι ασφαλώς πολύ δύσκολες για να προχωρήσουν. Ο Μεχμέτ Οκούρ έχει μείνει ελεύθερος από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, ενώ τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχε δεχτεί πρόταση συνεργασίας από την Γαλατάσαραϊ, την οποία και αρνήθηκε. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι άλλη μία ομάδα έκανε κάποια διερευνητική επαφή με τον Τούρκο χωρίς πάντως να καρποφορήσει.

Ελεύθερος παραμένει και ο Κρις Άντερσεν που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με το Ντένβερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως είχε απορρίψει τον παίκτη το καλοκαίρι που πέρασε, αφενός γιατί περίμενε την απάντηση από τον Τζόι Ντόρσεϊ κι αφετέρου γιατί ο Αμερικανός είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας.

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και το όνομα του Ίκε Ντιόγκου. Ο Νιγηριανός με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είχε αποκλείσει την Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά και δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντως εκείνο που προέχει στον Ολυμπιακό είναι τι θα γίνει ακριβώς με τον Τζόι Ντόρσεϊ και τι θα πει στην απολογία του. Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν σε πρώτη φάση έναν έλεγχο στην αγορά για να δουν τις περιπτώσεις των αθλητών που μπορούν να βοηθήσουν στο "5".

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας βρίσκεται σε περίοπτη θέση για τους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς και την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να καλύψει επάξια και να ξεκουράσει τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ