ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμερικανός ψηλός και Κρίστμας

Αμερικανός ψηλός και Κρίστμας
INTIME SPORTS

Δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Τζόι Ντόρσεϊ, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν στην αγορά για ελεύθερους και σέντερ από το ΝΒΑ. Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν και την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας (video).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 79-61 και πλέον έχει ρεκόρ 1-2 στην Ευρωλίγκα, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Κερασάκι στην... τούρτα ήταν το ξέσπασμα του Τζόι Ντόρσεϊ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, όταν είπε στον Έισι Λο ότι θέλει να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι σχέσεις, λοιπόν μεταξύ του Αμερικανού και του Ολυμπιακού έχουν "παγώσει" μετά από αυτό το τελευταίο επεισόδιο, την ώρα μάλιστα που έχουν δείξει μεγάλη υπομονή για τη συμπεριφορά του, όταν το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ μέσω της σελίδας που έχει στο Facebook δήλωνε ότι ευχαριστεί τον Μίλαν Τόμιτς για την στήριξη του.

Στους Πειραιώτες πλέον φαίνεται ότι θα τερματίσουν την συνεργασία τους με τον Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για ελεύθερους σέντερ. Τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει ο αθλητής που αναζητούν είναι: δυνατός, καλός στα ριμπάουντ, ενώ να μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακός εξετάζουν και την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Αμερικανού, ο οποίος είναι ελεύθερος, όμως αυτό ισχύει για το τελευταίο διάστημα και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε σχηματίσει από το καλοκαίρι πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του μεταξύ των οποίων και η εκτελεστική του δεινότητα. Κι αυτό είναι το στοιχείο που θέλει να εντάξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομάδα του. Εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη - από κοντά και ο Λο - δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ομάδα που να είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα.

Ο Κρίστμας εκτός από πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα ( ο κόουτς του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός στο Sport24.gr τον χαρακτήρισε φονιά-σουτέρ) μπορεί να και να δημιουργήσει. Με την προσθήκη του, λοιπόν ο Ολυμπιακός θα έχει στη σύνθεση του έναν παίκτη που θα καλύπτει επάξια τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, όταν παίρνει ανάσες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ