ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαντάει η Μπαρτσελόνα για τον Παπανικολάου

Απαντάει η Μπαρτσελόνα για τον Παπανικολάου

Η Μπαρτσελόνα διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Παπανικολάου και θα απαντήσει άμεσα, την ώρα που η "Mundo Deportivo" εμπλέκει τον... Στράτο Περπέρογλου!

Ο Κώστας Παπανικολάου αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο μέχρι το 2019 και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Μόνο που η μεγάλη επιστροφή του "Παπ" στο ΣΕΦ περνάει πρώτα από τη Βαρκελώνη, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα διατηρεί τα δικαιώματα του Έλληνα φόργουορντ στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός όπως είχε διαφανεί από την πλευρά του Παπανικολάου και μετά το μπάσιμο του Παναθηναϊκού αλλά και της Λοκομοτίβ Κουμπάν πριν από το τζάμπολ με την Μπάμπεργκ θα κατέθετε πρόταση. Όπως και έγινε. Πλέον το μπαλάκι περνάει στα χέρια της "Μπάρτσα" που ενημερώθηκε για την πρόταση των "ερυθρόλευκων" και καλείται να αποφασίσει για το αν θα ματσάρει την πρόταση του Ολυμπιακού και θα κρατήσει τον παίκτη ή δεν πρόκειται να κινηθεί και θα τον αφήσει ελεύθερο.

Θυμίζουμως πως το καλοκαίρι του 2013 ο "Παπ" πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα και από εκεί ένα χρόνο μετά στο ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς. Οι Καταλανοί όμως συνέχισαν και συνεχίζουν να διατηρούν τα δικαιώματα του διεθνή φόργουορντ στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη. Αυτό είναι και το τελευταίο εμπόδιο ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάρτσα θα δώσει άμεσα την απάντησή της, ενδεχομένως και αύριο (18/1).

Κατά τα άλλα, η καταλανική "Mundo Deportivo" εξηγεί τις επιλογές των Καταλανών σε ό,τι αφορά τον "Παπ", αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να ματσάρει την προσφορά της ελληνικής ομάδας". Παρεμπιπτόντως, γίνεται αναφορά για ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν και 3.5 εκατομμυρίων ως το 2019 αναφορικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Σε ένα από τα σενάρια εμπλέκεται και ο Στράτος Περπέρογλου, τονίζοντας πως πιθανή έλευση του Παπανικολάου θα σημάνει την αποδέσμευση του "Πέρπε", ο οποίος σε αυτή την περίπτωση "είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ