ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντιτς: "Τρέλα και αγάπη για την ομάδα"

Άντιτς: "Τρέλα και αγάπη για την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη του κόσμου για τον σύλλογο (video).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σιένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 75-55, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, καθώς έπαιξαν σπουδαία άμυνα επάνω στους Ιταλούς, ενώ ο κόσμος έδωσε τεράστια ώθηση στους Πειραιώτες.

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη της ομάδας του, τον κόσμο, αλλά και την χημεία που έχουν αποκτήσει πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού.

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη Σιένα. Εκείνη ήταν και το φαβορί όταν ξεκίνησε η σειρά και εμείς το αουτσάιντερ, αλλά παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και πλέον είμαστε μπροστά με 2-1 νίκες", δήλωσε αρχικά ο Σκοπιανός, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Το ματς ήταν πολύ δύσκολο, αλλά εμείς αγωνιστήκαμε δυνατά πιέσαμε και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Παίξαμε σπουδαία άμυνα που όλα πιστεύω ότι αρχίζουν και τελειώσουν από εκεί. Ως ομάδα έχουμε βρει τη χημεία μας, ενώ συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε".

"Μην πάμε ξανά στην Ιταλία"

Στη συνέχεια ο Άντιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να προκριθεί στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, αλλά και να αποφύγει ακόμα ένα παιχνίδι στην Ιταλία: " Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη στην έδρα, ώστε να μην χρειαστεί να πάμε ξανά στην Ιταλία".

Τέλος, ο φόργουορντ της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος έκανε το πρώτο sold-out της σεζόν για να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια των "ερυθρολεύκων":

" Ο κόσμος ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Μου φάνηκαν λες και ήταν 50.000! Έχω έρθει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, όταν έπαιζα στην ΑΕΚ και γνώριζα πολύ καλά την τρέλα και την αγάπη τους για την ομάδα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Τους θέλουμε να μας σταθούν, όπως τώρα και στο επόμενο παιχνίδι".

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης αμέσως μετά τη νίκη στο ΣΕΦ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά το θρίαμβο επί των Ιταλών.

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζαρη στο RedPlanet.gr.

Δείτε videos από το "καυτό" ΣΕΦ.

Δείτε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τις υπόλοιπες κορυφαίες φάσεις της αγωνιστικής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ