ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πύρινο... ΣΕΦ!

Πύρινο... ΣΕΦ!
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά φέτος έγινε sold-out στο ΣΕΦ, με τον κόσμο να αποτελεί τον έκτο παίκτη του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr σας μεταφέρει τον παλμό μέσα από εξαιρετικά videos!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 απέναντι στη Σιένα μετά τη νίκη του με 75-55 και πλέον απέχει ένα βήμα από το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς για ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλαν ενέργεια και με άμυνα γρανίτη έφτασαν στο πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος, όμως των Πειραιωτών αποτέλεσε κάτι περισσότερο από ένα επιπλέον κίνητρο για τους "ερυθρόλευκους". Με το πρώτο φετινό sold-out δήλωσε "παρών" και έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη.

Το Sport24.gr ήταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ένιωσε από κοντά τον παλμό των 11.000 οπαδών της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς που γέμισε το ΣΕΦ.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, προσπαθώντας να καλύψει τα ονόματα των παικτών της Σιένα.

Αμέσως μετά την παρουσίαση των παικτών της Σιένα ακολούθησε εκείνη του Ολυμπιακού. Δείτε την παρουσίαση των "ερυθρολεύκων" μερικά λεπτά πριν αρχίσει η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνέχισαν και κατά την διάρκεια του αγώνα να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ καλό ματς και ο κόσμος ώθησε τον Ολυμπιακό στο θετικό αποτέλεσμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ