ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγέλου: "Όλοι πίσω από τον Ντούσαν..."

Αγγέλου: "Όλοι πίσω από τον Ντούσαν..."
INTIME SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη νίκη επί της Σιένα και τον "Ντούντα".

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103.3", ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον κόουτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ μίλησε για την ετοιμότητα των "ερυθρολεύκων" στο ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

" Τι ανάλυση να κάνεις από αυτό το παιχνίδι. Αν και πάντα μπορείς να κάνεις μια ανάλυση. Είχαμε εξαιρετική αντίδραση", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια τόνισε: " Ολο το μυστικό είναι η αυτοπεποίθηση, η χημεία και η εμπιστοσύνη. Και αυτά τα τρία στοιχεία λειτούργησαν πολύ καλά για εμάς".

Έπειτα πρόσθεσε: " Υπάρχει μία ολόκληρη ομάδα πίσω από τον Ντούσαν. Σαν μια ομάδα που το δίνει κάποια σενάρια. Αυτό που του είπαμε ως τεχνικό τιμ είναι ότι η Σιένα είναι πολύ σκληρή ομάδα.

Ο ίδιος μας απάντησε ότι δεν είναι δυνατό μέσα στο γήπεδο μας να τους αφήσουμε να είναι πιο σκληροί από εμάς. Τελικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αν και στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί εκνευρίστηκαν και έπαιξαν αρκετά σκληρά.

Εμείς όμως ανταπεξήλθαμε και κερδίσαμε μάλιστα και έναν παίκτη. Τον νεαρό τον Κατσίβελη, που έκανε μια πολύ όμορφη παρουσία. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά και δύσκολα ματς. Φέτος έχουμε παίξει χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες όπως τον Σπανούλη, τον Μπουρούση, τον Παπαλουκά, ή τον Μίλος χθες.

Ωστόσο παίρνουμε δύναμη από τη φιλοσοφία του προπονητή μας που αρέσκεται να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες".

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην Σιένα: " Η Σιένα τα έχασε. Αιφνιδιάστηκε. Εχουμε δει βραδιές που ο αντίπαλος αιφνιδιάζεται. Ήμασταν απολύτως έτοιμοι και αυτός είναι επαγγελματισμός. Στο ημίχρονο λέγαμε τι να κάνουμε ώστε το τραύμα που τους δημιουργήσαμε στο πρώτο μέρος να είναι ακόμη πιο επώδυνο.

Χωρίς όμως η ομάδα να επιβαρυνθεί περισσότερο και να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Τελικά είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τους 12 παίκτες της αποστολής".

Στη συνέχεια μίλησε για το αν περιμένει να αντιδράσουν οι πρωταθλητές Ιταλίας: " Η ομάδα χτίζεται από την περηφάνια της. Οσοι είναι γύρω από την Σιένα, προπονητής, πρόεδρος, ο κόσμος, η διοίκηση χορηγοί θα πουν: "Κύριοι δεν μπορείτε να παίζετε έτσι. Λεγόμαστε Σιένα".

Εμείς περιμένουμε μια αντίδραση εγωιστική, ατομική στο επόμενο ματς και ακόμη μεγαλύτερο στο τρίτο ματς στην Ιταλία".

Τέλος δήλωσε: " Αν σου πω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα ματς. Ειδαμε το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή και μπορούσε να κάνει την έκπληξη.

Είναι μια σειρά που εγώ λέω ότι έχει τέσσερα δεκάλεπτο και μία παράταση. Λογικά πάντως τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ