ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Μη φοβάστε τίποτα"

Αγγελόπουλος: "Μη φοβάστε τίποτα"

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έστειλε μήνυμα στήριξης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Παρών ο Μπουρούσης, τυχεροί οι Νεστέροβιτς και Λεπενιώτης

Σε οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού, παρουσία όλων των μελών της ομάδας και φυσικά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στάθηκαν στη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλουν όλοι στις τάξεις της ομάδας προκειμένου να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και μάλιστα ενημέρωσαν πως θα βρίσκονται κοντά τους στη "μάχη" της Πέμπτης στην Τουρκία.

Το παρών έδωσε κανονικά και ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος πήρε το κομμάτι του από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Τρίτη και δέχτηκε τις ευχές των ιδιοκτητών της ΚΑΕ για καλή επιτυχία.

Αγγελόπουλος: "Μη φοβάστε τίποτα"

Οι... τυχεροί της ημέρας που βρήκαν τα φλουριά ήταν ο Ράσο Νεστέροβιτς αλλά και ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης Νίκος Λεπενιώτης.

Αγγελόπουλος: "Μη φοβάστε τίποτα"

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος μιλώντας προς τον 8Ντούσαν Ίβκοβιτς, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του τόνισε: "Η χρονιά ξεκίνησε καλά και θα συνεχιστεί έτσι. Την Πέμπτη θα είμαστε κοντά σας για να σας δούμε. Η προσπάθεια που γίνεται φέτος είναι πολύ σοβαρή, κι εσείς είστε πολύ σοβαροί. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα".

Από την πλευρά του, ο συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ κ. Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: "Εύχομαι σ’ όλους υγεία για να πετύχουμε τους στόχους που πρέπει και φέτος να πάμε μέχρι το τέλος".

Αγγελόπουλος: "Μη φοβάστε τίποτα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ