ΜΑΡΟΥΣΙ

Προς επιστροφή ο Νικολαϊδης

Προς επιστροφή ο Νικολαϊδης
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής του Πρόδρομου Νικολαϊδη στο Μαρούσι.

Σε συζητήσεις με την διοίκηση του Α μαρουσίου βρίσκεται η πλευρά του Πρόδρομου Νικολαϊδη για επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας που μετρά 11 ήττες πλέον.

Από την στιγμή που γίνει αυτό η μη λύση του συμβολαίου του 33χρονου φόργουορντ μόνο προς όφελος και των δύο πλευρών θα λειτουργήσει.

Την ίδια ώρα που οι Ρικ Αποντάκα και Άνταμ ΜακΚόι εξαιτίας της συνέχισης της καθυστέρησης της διευθέτησης της υπόθεσης Τζάρεντ Χόμαν που δεν επιτρέπει την άρση των μεταγραφών από την FIBA αναχώρησαν από την Αθήνα.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ήδη έχουνε έρθει σε συμφωνία με την επόμενη ομάδα τους. Ο Αποντάκα με τους Capitanes του Πουέρτο Ρίκο ενώ όσον αφορά τον ΜακΚόι υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα της Α2 της Γαλλίας.

Οι εν λόγω αποχωρήσεις πάντως δεν θα πρέπει να θεωρούνται οι μόνες για την ομάδα του Νίκου Λινάρδου μετά και την χθεσινή ήττα με 75-74 από τον ΚΑΟΔ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Μία ήττα που διατήρησε την ομάδα του Αμαρουσίου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά και την 12η αγωνιστική και μάλιστα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 11 παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται δε πως ήδη έχουνε αποτελέσει παρελθόν για το Μαρούσι οι Φέλικς Κογιαντίνοβιτς και Σάβο Τζιγκάνοβιτς βρίσκοντας στέγη άμεσα στην Κύπρο σε Κεραυνό Στροβόλου και ΕΘΑ αντίστοιχα.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ