ΜΑΡΟΥΣΙ

"Κύριε Βωβέ ξεπληρώστε"

"Κύριε Βωβέ ξεπληρώστε"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αγανάκτησή της για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Μαρούσι,εξέφρασε η Λέσχη Φίλων της ομάδας

Το Μαρούσι μετά την ήττα του και από τον Ίκαρο υπέστη την 12η ήττα του σε ισάριθμα ματς και έγινε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό του.

Κάτι που δεν μπορούν να... χωνέψουν ούτε οι φίλαθλοι της ομάδας, ούτε οι απανταχού μπασκετόφιλοι καθώς το Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια έκανε την υπέρβαση, βγήκε στην Ευρώπη, διακρίθηκε και ήταν για μία δεκαετία ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγανακτισμένοι φίλοι του Αμαρουσίου:

"Η ομάδα έφτασε αισίως στο ιστορικό 0-12. Ο κύριος Βωβός χαμένος κάπου μεταξύ Λουτρακίου & Πάρνηθας αρνείται να πληρώσει τις οφειλές του επικαλούμενος την κρίση. Βλέπεται, ο προηγούμενος δήμαρχος έχει φύγει, τα έργα στο Μαρούσι τελείωσαν άρα δεν υπάρχει ψωμί…

Ο πρόεδρος του ΔΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! Κανείς δεν του είπε ότι υπήρχαν οφειλές, κανείς δεν του είπε για τον… Χόμαν το καλοκαίρι Για όλα φταίνε οι άλλοι! Όπως ότι ακόμα και τώρα ήρθαν τρεις παίκτες χωρίς να μπορούν να παίξουν.

Ο δήμος "έντυσε" τα τοπικά λεωφορεία κίτρινα και… τελείωσε. Ο Δήμος είναι "ΕΓΓΥΗΤΗΣ" λέγατε κύριε Δήμαρχε προεκλογικά!!

Για να μην τα βάφουμε και όλα μαύρα, ο κύριος αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ, ανέφερε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ίκαρο ότι θα γίνουν μεταγραφές. Για να σωθεί η ομάδα ρωτάμε;;;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. ΚΥΡΙΕ ΒΩΒΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΤΕ!! Όχι απατεωνιές στο Μαρούσι!! Είναι τουλάχιστον ΑΝΗΘΙΚΟ να θέλετε να ρίξετε την ομάδα στην Β' εθνική για να μην πληρώσετε δεδουλευμένα παικτών και εργαζομένων στην ΚΑΕ.

2. Δημοσίευση εσόδων - εξόδων της ΚΑΕ. Που θα πάνε τα περίπου 500 χιλιάδες ευρώ που θα πάρει η ομάδα φέτος!

3. Να μάθουμε γιατί έφυγε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την ομάδα.

4. Nα σταματήσετε να κάνετε μεταγραφές!

Διευκρινήσεις σχετικά με την συνέντευξη Τύπου.

Κύριε Σταθούλη πότε πήγατε στα σχολεία; Δύο χρόνια σας παρακαλάμε να πάμε όλοι μαζί!!

Κύριε Κουτσούκο, αυτοί που κράζουν είμαστε εμείς που όχι μόνο ξέρουμε που είναι ο Άγιος Θωμάς, ξέρουμε που είναι και άλλες έδρες που δεν πατάει ούτε ο πρόεδρος.

ΥΓ. Παίκτες & Προπονητές ψυχάρες! Για πάντα Μαρουσάρες!

ΥΓ2. Την πραγματικότητα για τον Χόμαν την ήξεραν ΟΛΟΙ από τον Ιούλιο. Κάποιοι την αγνόησαν (;) επιδεικτικά, με αποτέλεσμα να αναγκάσουν άτομα που έχυσαν ιδρώτα και αίμα στο Μαρούσι να φύγουν για Βόρεια".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ