ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το τέταρτο ματς με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει αύριο (30/04).

Αύριο (30/04) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά:

" Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας (17:00) με τον Παναθηναϊκό θα πωλούνται την ίδια μέρα από τις 14:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Λόγω της μεγάλης ζήτησης καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει θερμά το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο «Βενετόκλειο» το Σάββατο και ζητάει τη συμπαράσταση του στον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας πέτυχε μία ιστορική νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που θα υπερασπιστούν το στέμμα τους στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο που βρρέθηκε στο ''Βενετόκλειο''

Μετά την χθεσινή ιστορική νίκη (73-68) κόντρα στους «πράσινους» η ομάδα μας θα προσπαθήσει να είναι και πάλι ανταγωνιστική στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «θαλασσί» θα κάνουν σήμερα το απόγευμα μία χαλαρή προπόνηση στην οποία ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ