ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παρουσιάστηκε ο χρυσός χορηγός

Παρουσιάστηκε ο χρυσός χορηγός

Έγινε η επίσημη παρουσίαση του χρυσού χορηγού του Κολοσσού Ρόδου σε ξενοδοχείο στο "σμαραγδένιο νησί'.

Ο Κολοσσός Ρόδου παρουσίασε την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, η οποία αποτελεί τον χρυσό χορηγό της ομάδας σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Κώστας Κώτσης, ενώ στην εκδήλωση μίλησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Mediterannean, η παρουσίαση του χρυσού χορηγού της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines. Με την παρουσία του αντιπροέδρου της εταιρείας κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και πλήθος πολιτικών και αθλητικών φορέων του τόπου μας, η εκδήλωση έγινε σε ζεστό κλίμα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.

Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Κώστας Κώτσης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός κ. Μιχάλης Κόκκινος.

Αν μη τι άλλο αποτελεί ευτυχής συγκυρία το γεγονός πως η εταιρεία που βραβεύθηκε ως best regional company για το 2011, η Aegean Airlines είναι ο χρυσός χορηγός της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Με κοινούς στόχους, με όραμα για την κατάκτηση αιθέρων και των καλαθιών, η Aegean Airlines και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα μας απογειώσουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε περήφανοι για τις διακρίσεις τους, για τις νίκες τους, για τις επιτυχίες τους. Θα μας δικαιώσουν που πιστέψαμε σε αυτές. Που τις εμπιστευθήκαμε, που τις αγαπήσαμε…

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"…

Ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν ήταν τυχαία η επιλογή της εταιρείας να επιλέξει την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Με την ομάδα έχουμε κοινά σημεία, παίζουμε καθαρά και ποιοτικά και είμαστε πρώτοι. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας αυτή η συνεργασία. Θεωρούμε τη Ρόδο ως ένα πολύ μεγάλο ελληνικό σταθμό και αυτό αποδεικνύεται ότι το καλοκαίρι στο νησί μένουν δύο αεροπλάνα και του χρόνου θα επιδιώξουμε να γίνουν τρία. Χωρίς να το υπόσχομαι γιατί δεν ξέρω πότε θα γίνει, αλλά στόχος μας είναι να στελεχώσουμε τα αεροπλάνα μας με πλήρωμα καμπίνας από ντόπιους κατοίκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός παρέδωσε στον κ. Βασιλάκη μία αναμνηστική φανέλα με το σήμα της Aegean Airlines.

Στην παρουσίαση του χρυσού χορηγού της ομάδας μας, της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, έδωσαν το «παρών» στελέχη της πολιτικής, της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου μας. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νίκος Ζωίδης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Σαββής, Σάββας Διακοσταματίου Μανώλης Καμπουρόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος του μειοψηφίας του Δήμου Ρόδου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι τέως δήμαρχοι κ.κ. Χατζής Χατζηευθυμίου και Γιώργος Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης, αντιπροσωπεία τη 95 ΑΔΤΕ, του Λιμεναρχείου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Άρης Σουλούνιας, ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ, ο πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων Ρόδου κ. Κώστας Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Πηγών Καλλιθέας κ. Γιάννης Περδίκης, ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Ψυλλάκης, η διευθύντρια των μεταναστευτικών υποθέσεων κ. Πετρούλα Αποστολάκη, οι διευθυντές των τραπεζών, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο υφυπουργός τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Δωδεκανήσου, κ. Γιώργος Κασσάρας και κ. Μίκα Ιατρίδη.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε cocktail πάρτι με την ευγενική προσφορά του ομίλου Καμπουράκη Β.".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ